Vanaf september 2023 biedt Zuyd Hogeschool een nieuwe masteropleiding aan: de Master Leading Hospitality Innovation (LHI).
Deze ‘joint’ master is een samenwerking van drie universiteiten: Zuyd Hogeschool, The Technological University of Dublin in Ierland en IQS Ramon Llull University in Barcelona in Spanje. De eerste groep studenten start in september 2023 aan de Hotel Management School Maastricht.

Doelgroep

Het programma is volledig Engelstalig en bedoeld voor studenten die graag:

  • de leiding nemen en grenzen verleggen
  • hun horizon verbreden
  • vorm geven aan de toekomst van gastvrijheid
  • innovatief en breed denken over gastvrijheid

Minimale eisen

Je bent toelaatbaar met een bachelordiploma van minimaal 3 jaar of een gelijkwaardig internationaal diploma van een instelling voor hoger onderwijs in economie, bedrijfskunde, horeca, toerisme en hotelmanagement. Premaster- of GMAT-toetsen zijn niet verplicht. Bewijs van Engelse taalvaardigheid voor niet-moedertaalsprekers is vereist. Studenten met een opleiding buiten economie en horeca zijn welkom en worden per geval beoordeeld.

Verschillende landen

Het programma stelt studenten in staat hun wereldwijde competenties te verbeteren door 6 maanden in drie verschillende landen door te brengen. Op elke locatie voltooien studenten 3 modules en ervaren ze een verscheidenheid aan onderwijs- en leermethodes door een internationale groep van academische docenten uit Maastricht, Dublin en Barcelona. Het studieprogramma bevat Design Thinking-benaderingen waarbij studenten individueel en in projectgroepen werken aan een real-time Hospitality Innovation Consultancy Project.

Meer informatie is te vinden op onze opleidingspagina of op de website Master Leading Hospitality Innovation.