Tijdstip workshop LinkedIn succesvol profileren incl profielfoto + business make-up
d.d. 18 juni 2024: 18.00 - 21.30 uur, locatie Ligne te Sittard. 

Wil jij je LinkedIn profiel optimaliseren? Tijdens deze all-in workshop ontvang je direct toepasbare tips en feedback om je profiel te verbeteren en krijg je inzicht in de meerwaarde van LinkedIn. Naast een compleet profiel is een professionele profielfoto cruciaal om een goede eerste indruk te maken. 51% Van ons brein is ontworpen om visuele data te verwerken. In je LinkedIn profiel is je profielfoto de meest in het oog springende afbeelding. Onbewust beïnvloed je hiermee of je professioneel, betrouwbaar en aardig overkomt en 41% van de recruiters hun eerste indruk wordt beinvloedt door de profielfoto. Die heb je dus al 'in the pocket' door jezelf een goede profielfoto, gemaakt door Rachelle Philippen van Photo4fun, cadeau te doen. 

Om ervoor te zorgen dat jij goed overkomt op je profielfoto krijg je een 'hair touch-up' en word je make-up bijgewerkt door onze visagist Simone Blosser van Stunners Beauty Studio, en ontvang je tips en tricks.

Netwerken via 'Sociale Netwerken' is de manier voor professionals en organisaties om zich online te profileren. LinkedIn is het enige zakelijke netwerk. Na aanmelding ontvang je van de trainer Ingrid Brands een bevestiging van deelname en overige informatie.

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor iedereen, professional, medewerker of als teamuitje voor organisaties die een professionele online profilering van hun medewerkers belangrijk vinden. Deze workshop is in eerste instantie bedoeld voor vrouwen maar natuurlijk zijn heren ook van harte welkom.

Hierna kun je

Jezelf beter online profileren met een zeer deskundig profiel. Daarnaast krijg je een professionele digitale profielfoto die je natuurlijk voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Details

Niveau HBO
Duur 1 dag(deel)
Eerstvolgende startdatum 18-06-2024
Locatie Sittard
Kosten 149,00
Alle details weergeven

Opbouw

Voorbereiding
Voor aanvang van de workshop maak je een LinkedIn profiel aan de hand van een 'profiel checklist' of als je al een profiel hebt dan bouw je dit verder uit (duur ca. ½ uur).

Tijdens de workshop
We nemen je stap voor stap mee bij het maken van een kwalitatief beter maar ook completer en beter vindbaar profiel in LinkedIn. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van LinkedIn. En tijdens de workshop krijg je feedback op jouw profiel. We gaan in de workshop actief aan de slag met je LinkedIn profiel, krijg je tips en tricks over de aangebrachte business make-up en een professionele profielfoto (voor kledingtips zie praktische info). We werken in een roulatiesysteem.

 

Programma

We starten we met een korte workshop LinkedIn door Ingrid Brands van ca. 1 uur waardoor je

  • meer inzicht krijgt in de meerwaarde van LinkedIn
  • een kwalitatief beter maar ook een completer en goed vindbaar LinkedIn profiel.

Waarna het roulatiesysteem van start gaat:

De eerste deelnemer gaat naar onze visagist Simone Blosser van Stunners Beauty Studio waar je make-up wordt bijgewerkt en je een 'hair touch-up' krijgt zodat je op je mooist voor de camera komt en ontvang je tips en tricks over je make-up.

Waarna je doorschuift naar onze fotograaf Rachelle Philippen van Photo4fun voor de fotoshoot. Er worden meerdere foto's gemaakt.     
Je ontvangt na ongeveer twee weken via e-mail een bestand waaruit je 1 digitale profielfoto kunt kiezen in een hoge resolutie. Kun je niet kiezen? Dan kun je natuurlijk altijd tegen een kleine meerprijs meerdere foto's bestellen.

Vervolgens krijg je een profiel check-up: Ingrid kijkt samen met jou naar je profiel. Je krijgt feedback en tips om je LinkedIn profiel verder te optimaliseren en in de tussentijd kun je zelf of samen met andere deelnemers werken aan je profiel en is er tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Nazorg: ongeveer 2 weken na afloop van de workshop ontvang je schriftelijk feedback op je LinkedIn profiel van Ingrid zodat je een kwalitatief beter, completer en beter vindbaar LinkedIn profiel hebt na afloop van deze workshop. 

Planning

Startdatum
18-06-2024
Prijs
149,00
Bijeenkomsten
1 bijeenkomsten
Locatie
Sittard Ligne
Beschikbare plaatsen
Beschikbaar

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.