10 weekse module waarin basiskennis met betrekking tot anatomie, fysiologie en pathologie van de meest voorkomende orgaanstelsels worden behandeld. Tevens wordt er een introductie in gesprekstechnieken aangeboden evenals basisvaardigheden verpleegkundig handelen.

 

Doelgroep

niet BIG-geregistreerde studenten voor de start aan Verpleegkunde Deeltijd

Hierna kun je

Na de basismodule van 10 weken…

  • Heb je kennis opgedaan over anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie om de basisvaardigheden uit te kunnen voeren.
  • Heb je kennis van de meest voorkomende ziektebeelden.
  • Weet je wat het deeltijdconcept inhoudt en heb je kennis gemaakt met het probleem gestuurd onderwijs ( PGO).
  • Heb je kennis gemaakt met het werkveld (zorgorganisaties) en ben je in staat de basiswerkzaamheden uit te voeren die van een nieuwe medewerker op de werkplek in de zorg wordt verwacht.
  • Heb je kennis gemaakt met de benodigde soft skills zoals gesprekstechnieken.
  • Ben je voorbereid op de start van de deeltijdopleiding hbo-verpleegkunde samen met collega’s met een zorgachtergrond.

Wanneer je ZuydSwitch Zorg (Verpleegkunde deeltijd basismodule) hebt afgerond dan kun mogelijk starten met de deeltijdopleiding hbo-verpleegkunde.
Bekijk alle informatie op de opleidingspagina van Verpleegkunde-deeltijd.
Heb je hierover vragen? kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen of mail naar hbov-deeltijd@zuyd.nl

 

Details

Niveau pre HBO
Duur korter dan 3 maanden
Eerstvolgende startdatum 16-11-2022 Zie alle startdatums
Locatie Heerlen
Erkenning Certificaat
Kosten 500,00
Alle details weergeven

Programma

Iedere bijeenkomst bestaat uit kennis m.b.t. anatomie, fysiologie en pathologie en daarnaast gespreksvaardigheden of praktische vaardigheden.

Planning

woensdagochtend van 9u-13u

woensdag 16 november 2022 tot woensdag 1 februari 2023, woensdag 26 april 2023 tot woensdag 5 juli 2023

Startdatum
16-11-2022
Prijs
500,00
Variant
Dag
Bijeenkomsten
Geen bijeenkomsten
Locatie
Heerlen
Startdatum
26-04-2023
Prijs
500,00
Variant
Dag
Bijeenkomsten
Geen bijeenkomsten
Locatie
Heerlen

Praktische informatie

Kosten en aanmelden
ZuydSwitch Zorg (Verpleegkunde deeltijd basismodule) is onderdeel van de pilot Microcredentials waaraan Zuyd Professional deelneemt. Een Microcredential is een digitaal certificaat waarmee je als professional kunt aantonen wat je weet, kunt en begrijpt na succesvolle afronding van een (kleine) onderwijseenheid. Na succesvolle afronding krijg je als deelnemer een Microcredential uitgereikt, deze wordt geregistreerd in het systeem van Edubadge en landelijk erkend.

De kosten van ZuydSwitch Zorg bedragen 500 euro. Wanneer je met meerdere collega’s van dezelfde organisatie deelneemt, dan is dit mogelijkheid tegen voordelige tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Toelatingseisen

ZuydSwitch Zorg : intake, oriëntatie en sollicitatie
Voorafgaand aan deelname aan de basismodule vinden er een aantal stappen plaats. Tijdens een intakegesprek wordt er gesproken over de verwachtingen die je hebt en welke verwachtingen de opleiding van jou heeft. Heb je nog geen baan? Dan gaan wij samen met je kijken hoe je je verder kunt oriënteren en waar je het beste kunt solliciteren. Pas wanneer je een werkplek hebt, kun je starten met de ZuydSwitch Zorg (Verpleegkunde deeltijd basismodule)

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.