Het werkveld Gezondheidszorg & Welzijn

De Gezondheidszorg- en Welzijnsector is sterk in beweging. Er is continu behoefte aan goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit die behoefte ontwikkelen wij samen met zorgorganisaties programma’s die echt impact hebben. Of je nu breder inzetbaar wordt, up-to-date kennis wilt of wordt omgeschoold. Wij bieden opleidingen die impact hebben op jou en je organisatie. En voor zorgorganisaties leveren we maatwerk. Zo helpen we jou in je ontwikkeling en helpen we organisaties om hun doelstellingen te behalen.

Vanuit onze oprechte betrokkenheid bij de regio werken we strategisch samen met diverse zorgorganisaties. Leren in verbinding met de praktijk, voor en samen met de regionale partners. Zo creëren we een optimale leeromgeving met enthousiaste en betrokken gastdocenten uit het werkveld. Onze opleidingen sluiten naadloos aan op de praktijk omdat we weten wat er speelt.

Dat is de kracht van Zuyd Professional, jouw opleidingspartner in de regio!

Heb jij interesse in een opleiding of cursus
binnen Gezondheidszorg & Welzijn?

sorteren op
Filter opleidingen

Incompany-trajecten

Zuyd Professional biedt voor alle organisaties flexibele maatwerktrajecten. We stellen samen de beoogde organisatie- en leerdoelen vast en bouwen op basis daarvan een passend programma. Met Zuyd Professional blijft je organisatie relevant voor de uitdagingen nu en in de toekomst. De doelen, de organisatiecontext alsook de aanwezige competenties en ervaringen van medewerkers vormen de basis van ieder traject, zodat we nog gerichter kunnen trainen.

Ook binnen het vakgebied Gezondheidszorg & Welzijn zijn er verschillende maatwerktrajecten mogelijk. Neem bij interesse of vragen gerust contact met ons op.

“Als je iets echt leuk vindt, kun je de zware dingen ook aan.”

Bijna 20 jaar werkte ze als intercedent bij een uitzendbureau. De baan werd steeds commerciëler en het plezier in het werk steeds minder. Ingvild Gerards trok de conclusie dat het tijd werd voor iets anders. Een oud-collega opperde een carrière in de zorg. “Ze adviseerde me om gewoon eens een paar dagen mee te lopen en het zelf te ervaren. Dat heb ik gedaan: een dag in een verpleeghuis, een dag in de thuiszorg en een dag in de zorg bij kleinschalige zorgbungalows. Ik was op dag één al verkocht!”

Meer over Gezondheidszorg & Welzijn