Werk jij voor een Limburgse onderneming die valt onder het mkb? Dan kun je via het CollectiefProject van LIOF aanspraak maken op 75% tegemoetkoming van de kosten voor de volgende Masterclasses uit ons programma:

Maatschappelijke thema’s
Met het CollectiefProject wil LIOF middels een kennistraject Limburgse mkb’ers stimuleren producten, diensten, processen en/of bedrijfsmodellen te innoveren binnen de maatschappelijke opgaven ‘slim, duurzaam en gezond’. Tijdens de Masterclasses worden de laatste trends binnen de thema’s behandeld en krijg je concrete handvatten aangereikt. Na het volgen van een Masterclass kun je binnen je eigen organisatie aan de slag de implementatie van de opgedane kennis en tools.

Samenwerking met studenten
Indien je interesse hebt om dit samen met onze studenten op te volgen, neem dan contact op met het Kennis Informatie Centrum om de mogelijkheden te verkennen. Ze zijn bereikbaar via T: 088-9893000 of via mail: kic@zuyd.nl .

Meer informatie
Bekijk de website voor meer informatie over de voorwaarden, regeling en aanvraagprocedure van het CollectiefProject van LIOF.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.