Master Personal Leadership in Innovation and Change

Master Personal Leadership in Innovation and Change

Type
opleiding
Duur
3 jaar
Niveau
master
Startdatum
16 september 2021
Vooropleiding
hbo
Locatie
Sittard Ligne 1, 6131 MT
Erkenning
master degree
Keurmerk
NVAO & CEDEO
Tijdsinvestering
50 bijeenkomsten van 13.00-20.00 uur
Lesdag
donderdag
Kostenspecificatie
€ 25.000,-


Organisaties van nu hebben meer dan ooit behoefte aan managers die in de ‘puzzel’ van een vraagstuk het vermogen hebben het overzicht te bewaren. De Masteropleiding Personal Leadership in Innovation and Change stimuleert je om vanuit een sterk authentieke persoonlijkheid innovatie- en veranderingstrajecten aan te zetten en deze succesvol te laten verlopen.


*Deze opleiding kan vanaf maart 2022 voordelig worden gevolgd met inzet van het STAP-budget. Bekijk hier meer informatie over het STAP-budget!


Ik ervaar het zelf, maar ook mijn leidinggevende bevestigt mij regelmatig, dat ik enorm gegroeid ben als leidinggevende sinds ik de Master PLIC volg.
Marieke Koenen, Teamhoofd chirurgie St. Antonius Ziekenhuis
algemeen
opbouw
programma

Master Personal Leadership in Innovation and Change

Doelgroep
De masteropleiding is bedoeld voor managers, projectleiders en (senior) adviseurs. Uitgangspunt is dat je door positie en functioneren betrokken bent bij het realiseren van veranderingen en innovaties binnen je organisatie.

Na dit traject kun je...

... processen managen die veranderingen en innovaties binnen organisaties moeten bewerkstelligen, wetende welke rol jouw leiderschap hierin speelt. Iemand met 'Personal Leadership' toont een sterk zelfbewustzijn en een grote mate van persoonlijke effectiviteit.

De master Personal Leadership in Innovation and Change (master PLIC) bestaat uit zes masterclasses, een International Experience (studiereis van een week naar New York), coachlijn, Science Orientation en Masterpiece. Alle masterclasses bestaan uit 7 bijeenkomsten op donderdag van 13.00-20.00 uur. De lessen vinden om de andere week plaats waarbij van 13.00-17.00 uur een gastdocent/expert aanwezig is naast de hoofddocent, die bij alle bijeenkomsten aanwezig is. Van 18.00-20.00 uur is een interactief gedeelte waarbij je in kleine groepen de verbinding maakt naar de praktijk. Je sluit elke masterclass af met een paper/essay en een presentatie. Tijdens de coachlijn ontwikkel je de zes PLIC competenties: authentiek, wetenschappelijk, internationaal, succesvol, innovatief en inspirerend.

  • Masterclass Design Thinking
  • Masterclass Employability
  • Masterclass Innovation
  • Masterclass Organisational Change
  • Masterclass Personal Leadership
  • Masterclass Strategic Management
  • Coachlijn
  • International Experience
  • Science Orientation
  • Masterpiece
Deel deze pagina op