Heeft u ook geen tijd om alle wetswijzigingen en plannen daartoe, nieuwe beleidsbesluiten en arresten bij te houden? In deze cursus wordt u weer bijgepraat over de belangrijkste veranderingen op fiscaal terrein en de in het afgelopen jaar gewezen jurisprudentie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan nieuw uitvoeringsbeleid van de Minister van Financiën.

NB de startdatum 14 februari is een fictieve datum, deze wordt in november definitief bekend.

Doelgroep

Voor wie is een studiebijeenkomst?
De doelgroep waarvoor de studiebijeenkomsten gehouden worden, zijn personen die zich beroepshalve met belastingen en loonadministraties bezighouden, zoals belastingadviseurs, accountants, medewerkers van administratiekantoren, banken, notaris- en advocatenkantoren, etc.. De bijeenkomsten wordt gegeven op HBO‑niveau.

Hierna kun je

Na de bijeenkomst bent u weer helemaal up tot date over de belangrijkste ontwikkelingen op fiscaal terrein voor het komende jaar.

Details

Niveau post HBO
Duur korter dan 3 maanden
Eerstvolgende startdatum 14-02-2023
Locatie Sittard
Kosten 240,00
Alle details weergeven

Planning

Startdatum
14-02-2023
Prijs
240,00
Variant
Avond
Bijeenkomsten
Geen bijeenkomsten
Locatie
Sittard Ligne

Praktische informatie

Erkenning: 3 PE-uren

Webinar € 240,- inclusief syllabus

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.