Ben jij op zoek naar de volgende uitdaging? Wil je als leider groeien van 'goed' naar 'geweldig'? Dan is de masterclass Personal Leadership precies wat je zoekt. Gezonde organisaties kunnen niet zonder excellente leiders. Tijdens deze masterclass vergroot je als professional jouw theoretische kennis en praktische vaardigheden op het gebied van leiderschap. Investeer in jezelf en leer hoe je jouw organisatie gezond houdt.

Doelgroep

Voor managers, projectleiders en (senior) adviseurs, zowel uit de profit als de non-profit sector. Uitgangspunt is dat je als professional, die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Uitgangspunt is dat je  actief betrokken bent bij het realiseren van veranderingen en innovaties binnen jouw organisatie.

Te verbeteren competenties

  • Innovatief
  • Succesvol
  • Wetenschappelijk
  • Authentiek
  • Inspirerend

Details

Niveau Master
Duur 3 tot 6 maanden
Eerstvolgende startdatum 19-09-2024
Locatie Sittard
Erkenning Certificaat
Kosten 3.178,00
Alle details weergeven

Opbouw

De masterclass bestaat uit zeven bijeenkomsten op donderdag van 13.00-20.00 uur. De lessen vinden om de andere week plaats. De hoofddocent is bij alle bijeenkomsten aanwezig. Van 13.00-17.00 uur is er een gastdocent/expert. Van 18.00-20.00 uur is er een interactief gedeelte waarbij je in kleine groepen de verbinding maakt naar de praktijk. De masterclass wordt afgesloten met een paper/essay en een presentatie.

Programma

De thema's die besproken worden zijn onder andere leiderschap in de 21e eeuw, de veranderende omgeving, paradigma's, visie, macht, waarden en principes, rolmodellen, voorbeeldgedrag en empowerment van anderen. De vraag die centraal staat is: Hoe krijg ik zaken voor elkaar en krijg ik anderen zover dat ze mij volgen?

Planning

Startdatum
19-09-2024
Prijs
3.178,00
Bijeenkomsten
Geen bijeenkomsten
Locatie
Sittard Ligne
Beschikbare plaatsen
Beschikbaar

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.