Je bent als leidinggevende of manager toe aan de volgende stap in je loopbaan. Het liefst ga je aan de slag met strategische vraagstukken en je wilt je hierin graag verdiepen. Heb je al eens aan de Masterclass Strategic Management gedacht? Hier leer je strategische vraagstukken te herkennen, te analyseren en aan te pakken. Door de praktische toepassingen in de praktijk levert deze masterclass je direct rendement op binnen je eigen organisatie of business. Een essentiële aanvulling op jouw kennis en vaardigheden!

Doelgroep

Voor managers, projectleiders, teamleiders en (senior) adviseurs met managementervaring. Uitgangspunt is dat je actief betrokken bent bij innovatie en innovatieve processen binnen een organisatie.

Hierna kun je

Meteen aan het werk met een aantal concepten en ideeën op het gebied van strategisch management. Je past de opdrachten vanuit de masterclass direct toe in je werkomgeving.

Te verbeteren competenties

  • Innovatie
  • Succesvol
  • Wetenschappelijk
  • Authentiek
  • Inspirerend

Details

Niveau Master
Duur 3 tot 6 maanden
Eerstvolgende startdatum 13-02-2025
Locatie Sittard
Erkenning Certificaat
Kosten 3.147,00
Alle details weergeven

Opbouw

De masterclass Strategic Management bestaat uit zeven bijeenkomsten op donderdag van 10.00-17.00 uur. De lessen vinden om de andere week plaats. De hoofddocent is bij alle bijeenkomsten aanwezig. Van 10.00-15.00 uur is er een gastdocent/expert. Van 15.00-17.00 uur is er een interactief gedeelte waarbij je in kleine groepen de verbinding maakt naar de praktijk. De masterclass wordt afgesloten met een paper/essay en een presentatie. Reken daarnaast op ongeveer 100 uur voor zelfstudie en het werken aan de opdrachten.

Programma

Strategisch management is essentieel voor elke organisatie. Het bepaalt hoe lange termijndoelen effectief en efficiënt worden gerealiseerd. Strategische besluiten bepalen de richting en betreffen structurele aspecten en processen. Deze masterclass brengt de inhoud en het proces van strategisch management continu in verband met jouw rol als leidinggevende, manager en strateeg. Je past de opdrachten toe in je eigen praktijk en leert zo te werken met strategische vraagstukken.

Planning

De start- en einddatum zijn vooralsnog fictief en worden op een later tijdstip definitief gemaakt begin 2025. Uitgangspunt is om de master in februari 2025 te laten starten bij voldoende aanmeldingen. 

De lestijden zijn van 10.00-17.00 uur om de week op donderdag.

Startdatum
13-02-2025
Prijs
3.147,00
Bijeenkomsten
Geen bijeenkomsten
Locatie
Sittard Ligne
Beschikbare plaatsen
Beschikbaar

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.

Aanmelden voor deze opleiding

Lijkt deze opleiding je wat en wil je je graag aanmelden? Klik dan op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.