Het belang van persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap wordt steeds crucialer in onze snel veranderende maatschappij. Bij Zuyd Professional spelen we hierop in met onze opleidingen, zoals Operationeel Management en Midden Management. Deze programma’s bieden zowel startende als ervaren leidinggevenden de nodige kennis en vaardigheden, met sterke praktijkgerichtheid. Ons netwerk van diverse professionals uit verschillende sectoren zorgt voor een stimulerende leeromgeving, waar reflectie en ontwikkeling van persoonlijk leiderschap centraal staan. Met enthousiaste gastdocenten en voortdurende evaluatie blijft Zuyd Professional een trendsetter in dit vakgebied.

Heb jij interesse in een opleiding of cursus
binnen Management & Leiderschap?

sorteren op
Filter opleidingen

Incompany-trajecten

Zuyd Professional biedt voor alle organisaties flexibele maatwerktrajecten. We stellen samen de beoogde organisatie- en leerdoelen vast en bouwen op basis daarvan een passend programma. Met Zuyd Professional blijft je organisatie relevant voor de uitdagingen nu en in de toekomst. De doelen, de organisatiecontext alsook de aanwezige competenties en ervaringen van medewerkers vormen de basis van ieder traject, zodat we nog gerichter kunnen trainen.

Ook binnen het vakgebied Management & Organisatie zijn er verschillende maatwerktrajecten mogelijk. Neem bij interesse of vragen gerust contact met ons op.

Wil je graag een leidinggevende functie vervullen? Dan is onze opleiding Operationeel Management iets voor jou!

Bij operationeel management leer je leidinggeven en leer je de verschillende leiderschapsstijlen te herkennen. Zo kan jij kijken wat het best past in jouw situatie. Operationeel management gaat over het managen van processen binnen een organisatie. Als operationeel manager zorg jij ervoor dat een operatie zo efficiënt en succesvol mogelijk verloopt.

Bij onze opleiding operationeel management doe je ervaring op die je gelijk kunt toepassen in de praktijk. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het maken van een plan van aanpak of adviesrapport voor jouw organisatie. Je past wat je leert zo gelijk in de praktijk toe. Ook leuk om te weten: vaak gebruiken onze deelnemers het eindresultaat van hun project ook daadwerkelijk in hun organisatie. Voor medewerkers bij een bedrijf is deze opleiding dus vooral erg interessant.

Meer over Management & Leiderschap