Vanaf september kun je op onze nieuwe onderwijslocatie in Roermond inspiratie opdoen op het gebied van circulaire economie, projectmanagement, toegepaste artificial intelligence en personal leadership.

Tijdens een inspiratiesessie van max. 3 uur maak je kennis met deze thema’s en onze bevlogen trainers. De opgedane kennis zal je motiveren om te onderzoeken hoe je binnen jouw organisatie met deze thema’s aan de slag kan.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken, een gelegenheid om verbinding te leggen  met deelnemers van andere organisaties uit de regio Roermond.  We ontmoeten je graag!

Inspiratiesessies
Via de onderstaande link lees je meer informatie over onze inspiratiesessies en kun je je direct aanmelden:  

Investering
Jouw investering voor deelname aan een inspiratiesessie bedraagt €75,- Wanneer je je aanmeldt voor een van de gerelateerde vervolgopleidingen dan wordt deze €75,- in mindering gebracht op het inschrijfgeld. Meer informatie over de inspiratiesessies en aanmelden kan via bovenstaande links.

Locatie Roermond
Zuyd Professional biedt vanaf april 2022 ook hoger onderwijs voor werkenden aan op locatie in Roermond bij Gilde opleidingen, aan de Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond. Lees hier het nieuwsbericht (d.d. maart ’22) over onze nieuwe onderwijslocatie.

Maatwerk voor bedrijven
Naast opleidingen en trainingen bieden wij organisaties flexibele maatwerktrajecten aan. Samen stellen we de organisatie- en leerdoelen vast en bouwen op basis daarvan een passend programma. Met Zuyd Professional blijft je organisatie relevant voor de uitdagingen nu en in de toekomst!

Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijke Incompany trajecten. Voor meer informatie mail naar serviceteam@zuydprofessional.nl Alvast meer weten of inspiratie op doen? Bekijk dan onze vakgebieden.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.