Graag bieden jou een een overzicht van onze actuele opleidingen, maar ook inspirerende ervaringsverhalen van deelnemers, veelgestelde vragen die je kunnen helpen bij het maken van een keuze, en boeiende blogs die verdieping bieden in actuele thema’s binnen de palliatieve zorg.

Wij geloven in voortdurende doorontwikkeling en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin zorgprofessionals worden uitgerust met de nieuwste inzichten en vaardigheden om de best mogelijke palliatieve zorg te bieden.

Ontdek, leer, en groei met Zuyd Professional – waar toewijding aan zorg samensmelt met excellentie in opleidingen.

Bij Zuyd Professional staan we voor een toegewijde benadering van palliatieve zorg, waarin we streven naar het versterken van vaardigheden en kennis voor professionals in de zorgsector. Onze diverse opleidingen zijn ontworpen om een diepgaand begrip te bieden van palliatieve zorg, met het oog op het verlichten van het lijden en het bevorderen van de kwaliteit van leven voor patiënten en hun dierbaren.

Succesverhalen

Ben je benieuwd hoe anderen onze palliatieve zorg opleidingen ervaren hebben?

palliatieve zorg model

Melanie – Palliatieve Zorg

“Als zorgprofessional wil je patiënten optimaal van dienst kunnen zijn en daarom spijker ik graag mijn kennis bij. Al helemaal als deze kennis direct toepasbaar is in de praktijk”

Je bent nooit uitgeleerd. Daarom biedt Zuyd Professional verschillende opleidingen aan binnen de palliatieve zorg.

Veelgestelde vragen

Zuyd Professional werkt samen met een team van deskundige trainers en experts uit het werkveld.

De opleiding Palliatieve Zorg voor Verzorgenden is geschikt voor verzorgenden, helpenden en SPW-begeleiders (niveau 2 of 3) in zorginstellingen of in de thuiszorg die werken met chronisch zieken en terminale patiënten.
Als verzorgende sta je dicht bij de patiënt en zijn naasten. Vaak in situaties waarin veel van jouw levenswijsheid en communicatievermogen gevraagd wordt. Bijvoorbeeld tijdens ziekte en sterven.
Jij als verzorgende bent een onmisbare schakel in het interdisciplinaire team. In deze leergang besteden we daarom – naast de inhoud van de zorg – ook aandacht aan de competenties die samenwerking met andere disciplines vraagt.

Na het succesvol afronden van de opleiding Palliatieve Zorg voor Verzorgenden krijg je een certificaat van Zuyd Professional.
Door de opzet van de cursus is het ook mogelijk om losse modules te volgen. Module 1 is verplicht. Daarna kun je de module(s) naar keuze volgen. Je ontvangt een bewijs van deelname per module.

Voor het volgen van onze opleiding Palliatieve Zorg is een mbo werk- en denkniveau vereist. Daarnaast is voorkennis en ervaring vereist.
Twijfel je of je de juiste voorkennis of ervaring hebt? Neem dan contact met ons op.

Recente artikelen

Bekijk het laatste nieuws, informatie over maatwerktrajecten, inspirerende blogs en ervaringen van deelnemers aan onze projectmanagement opleidingen.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.