Voor wie is de opleiding Projectmanagement Basis geschikt?

De opleiding Projectmanagement Basis is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met het managen van projecten. Projectleiders en projectmedewerkers, maar ook teammanagers, accountmanagers en andere personen die werken aan projecten zullen na het volgen van deze opleiding eenvoudiger meer rendement uit projecten kunnen halen.

Vereisten deelname opleiding projectmanagement

Voor het volgen van onze projectmanagement opleiding is hbo werk- en denkniveau een vereiste. Omdat het schrijven van een projectplan een onderdeel is van de opleiding verwachten we ook dat onze deelnemers op het moment van deelname werkzaam zijn bij een bedrijf of organisatie, waar zij zich bezighouden met projectmanagement.

Het maakt niet uit of je één of twintig jaren werkervaring hebt. Onze opleiding projectmanagement is geschikt voor iedereen die vastloopt met projecten en op zoek is naar handvatten om die projecten beter te beheren.

Zes avondbijeenkomsten

Houd er rekening mee dat er zes avondbijeenkomsten van ongeveer drie uur per avond zullen plaatsvinden en dat je daarnaast opdrachten krijgt om thuis of op je werk uit te voeren. De opleiding Projectmanagement Basis is prima te combineren met een fulltime baan.

De opleiding wordt gegeven aan groepen van 6 tot 12 personen. Deelnemers zijn vaak in totaal verschillende bedrijven en organisaties werkzaam. Van zorg en overheid tot het bedrijfsleven. De veelzijdigheid van de groep zorgt er meestal voor dat ook onderling veel waardevolle kennis wordt gedeeld.

Doordat we de groepen klein houden is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze docenten zijn mensen uit de praktijk. Het lesprogramma is daarom ook zeer divers en praktijkgericht.

Zuyd Professional biedt de opleiding Projectmanagement Basis ook als incompany opleiding aan. Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over. Neem voor meer informatie contact met ons op via serviceteam@zuydprofessional.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen of vraag vrijblijvend studieadvies aan.