Bij Zuyd Professional begrijpen we dat projectmanagement cruciaal is in een snel veranderende zakelijke omgeving. Onze projectmanagement opleidingen onderscheiden zich door hun kwaliteit en praktische relevantie. Als CEDEO-erkende aanbieder garanderen wij de hoogste norm in opleidingskwaliteit en klanttevredenheid. Bovendien nemen onze opleidingen de kernwaarden over van ons gerenommeerde hbo instelling Zuyd Hogeschool, wat betekent dat je kunt rekenen op up-to-date kennis en professionele begeleiding van onze ervaren trainers.

Wat Zuyd Professional echt bijzonder maakt, is onze unieke benadering. Onze projectmanagement opleidingen zijn gebaseerd op de driehoek van onderzoek, onderwijs en het werkveld. Dit betekent dat je niet alleen de theorie krijgt, maar ook de praktische toepassing ervan in echte bedrijfssituaties. Door deze integratie van kennis, onderwijs en praktijk, bieden we een leerervaring die jou voorbereidt op de uitdagingen van de moderne professionele en zakelijke wereld.

Uitgelichte opleidingen

Bekijk het actuele aanbod projectmanagement opleidingen.

Projectmatig werken

 • niveau HBO
 • duur 2 bijeenkomsten
 • startdatum 11-11-2024
 • locatie Heerlen, Roermond

Projectmanagement – Medior

 • niveau HBO
 • duur korter dan 3 maanden
 • startdatum 04-09-2024
 • locatie Heerlen, Roermond

Projectmanagement – Senior

 • niveau HBO
 • duur korter dan 3 maanden
 • startdatum 24-09-2024
 • locatie Heerlen, Roermond

Adviesvaardigheden

 • niveau HBO
 • duur 4 bijeenkomsten
 • startdatum 03-09-2024
 • locatie Heerlen, Sittard

Individueel of Incompany

Bij Zuyd Professional geloven we in de kracht van aangepaste oplossingen en een sterke basis in projectmanagement. Of je nu individueel inschrijft voor een van onze open programma’s of kiest voor een Incompany-traject op maat, we streven ernaar om jouw projectmanagementvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je organisatie te helpen succesvol te zijn in elke onderneming.

Succesverhalen

Ben je benieuwd hoe anderen onze projectmanagement opleidingen ervaren hebben? Wij geven je graag een kijkje in hoe Melanie de uitdaging aan ging.

melanie ervaringsverhaal

Melanie – Projectmanagement

“Als professional wil je je opdrachtgevers van dienst kunnen zijn en daarom spijker ik graag mijn kennis bij. Al helemaal als deze kennis direct toepasbaar is in de praktijk”

Je bent nooit uitgeleerd. Daarom biedt Zuyd Professional verschillende opleidingen aan die zorgen voor een extra verdiepingsslag of een totaal nieuwe richting geven aan je carrière. Een leven lang ontwikkelen, noemen we dat. Ook Melanie van der Meer daagde zichzelf uit en volgde de opleiding Project Management Basis bij Zuyd Professional. “Er zijn altijd dingen die je kunt verbeteren en beter kunt aanpakken in je werk.”

Veelgestelde vragen

Projectmanagement gaat over het effectief en efficiënt beheersen van projecten. Het op een slimme manier beheren van projecten is van belang voor elke organisatie die projectmatig werkt.

De voordelen van projectmanagement? Je organisatie wordt effectief en efficiënt en zal daardoor sneller en met een hogere kwaliteit de doelstellingen bereiken.

Over het algemeen bestaat het uitvoeren van een project uit enkele fases. Van voorbereiding en planning tot uitvoering en afronding. Toch moet er bij ieder project worden gezocht naar een passende werkwijze. Daar ligt de uitdaging voor de projectmanager!

Lees hier meer over projectmanagement.

Een project is een tijdelijke inspanning met een specifiek doel. Het omvat een set van activiteiten die worden uitgevoerd om een uniek resultaat, product of dienst te leveren. Projecten hebben typisch een begin- en einddatum, gedefinieerde doelstellingen, een vastgesteld budget en toegewezen middelen. Ze kunnen variëren in omvang en complexiteit, van eenvoudige taken tot grootschalige ondernemingen. Projectmanagement omvat het plannen, uitvoeren en beheren van deze activiteiten om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat binnen de gestelde grenzen wordt bereikt. Het gebruik van projectmethodologieën en -tools zijn essentieel om projecten efficiënt en effectief te beheren. Projecten vinden plaats in verschillende sectoren, van bouw, technologie tot zakelijk en zorg. Het begrijpen van projectmanagement is van groot belang voor het succesvol uitvoeren van projecten.

De opleiding projectmanagement wordt op een drietal niveaus aangeboden.
Welke opleiding het beste bij jou past, heeft te maken met de mate van kennis en ervaring die je hebt op het gebied van projectmanagement.

De opleiding Projectmanagement- Basis is voor iedereen geschikt die werkt in een project of hierin wil gaan werken.

De opleiding Projectmanagement- Medior is iets voor jou wanneer je binnenkort projectmanager wordt of 2 tot 3 jaar ervaring hebt als projectleider.

Heb je al ruime ervaring als leidinggevende of ben je eindverantwoordelijk voor het projectresultaat en budget? Dan is de opleiding Projectmanagement- Senior voor jou geschikt.

De opleiding Projectmanagement (basis, medior en senior) is goed te combineren met een fulltime baan. De opleiding vindt plaats in de avonduren. Evt. voorbereidende opdrachten hebben betrekking op je werk en kun je mogelijk, in overleg met je werkgever, onder werktijd of in de avonduren of weekenden uitvoeren.

Recente artikelen

Bekijk het laatste nieuws, informatie over maatwerktrajecten, inspirerende blogs en ervaringen van deelnemers aan onze projectmanagement opleidingen.

Aanmelden

Wil jij graag deelnemen aan één of meer van onze projectmanagement opleidingen?

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 uur.